Top!!

Inge Everaerts

Perfecte service, vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van de schilderwerken. Professionele firma waar ik erg tevreden over ben. De goede adviezen en de mooie uitvoering dragen hiertoe bij. Het resultaat is dan ook vakwerk. Kortom, een aanrader!

Uitstekend werk geleverd

Patrick Deboel

Uitstekend werk geleverd. Snelle uitvoering van de schilderwerken en prima service! Een echte aanrader!

Aanrader

Katrien Theunis

Top advies en goeie service! Een aanrader voor een mooi interieur.

Zeer tevreden!

Gregory en Sophie Weerts - Steyfkens

Vlotte service en zeer klantvriendelijk
We zijn meer dan tevreden, top!

Perfect

Marcel Kerff

Enkele weken geleden voerde PVW Interiors bij ons verfwerken binnenshuis uit. Daarvoor is maar één woord van toepassing: perfect! Zowel de voorbereiding en de opvolging door Tommy, als de uitvoering door Lionel en Niels. Prachtig werk, met zowel oog voor het geheel als voor alle details. En met heel veel geduld, om ons te helpen bij de definitieve kleurenkeuze. Tommy, Lionel, Niels: van harte bedankt en proficiat! Wij zullen in de toekomst zeker nog een beroep doen op PVW Interiors. Marcel en Rita Kerff-Vanhoudt, Borgloon.

Super tevreden

Roel Machiels

Ik ben uitermate tevreden over de geleverde service en producten. Ik had 3 verschillende leveranciers van rolgordijnen bezocht en tijdens het eerste gesprek met Patricia merkte ik al dat zij meer kennis en ervaring hadden dan de andere 2. In tegenstelling tot de 2 anderen kunnen zij ook advies geven over wat het beste past in je interieur, wat mooi is, etc. De offerte was ook nog eens 15% goedkoper dan bij de andere verdelers. De andere verdelers verkochten het merk Diaz terwijl PVW het merk Luxaflex verkoopt. De plaatsing is ook zeer vlot gegaan en alles is proper en netjes achter gebleven. De rolgordijnen zelf zien er zeer mooi en strak uit en werken zeer goed. Daarenboven is het personeel ook nog eens super sympathiek.

Vlot en duidelijk

Walter Stegen

Het is (spijtig genoeg) nog altijd eerder uitzondering dan regel in de sector van bouw en afwerking : een partij die vlot en duidelijk communiceert, komt opdagen exact zoals aangekondigd en ook nog eens doet wat ie zegt. En dat ook goed doet. Net daarom krijgt PVW telkens weer onze voorkeur voor alle binnenhuis-afwerking.

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?