Jasno

Jasno shutters

Ideale zonwering om licht en privacy te regelen. Dat zijn shutters ofwel binnenluiken met verstelbare, horizontale lamellen. U kunt ze kantelen, wegklappen en zelfs openen. Bijzonder functionele, stijlvolle én tijdloze raambekleding. En een passend pronkstuk bij elk raam en interieur.

JASNO Shutters voor een badkamerraam, dakraam, hoekig of rond raam, draai-kiep-raam of gewoon' recht toe recht aan? Jasno shutters passen altijd, van klein driehoek raam op zolder tot erker of brede schuifpui in de woonkamer. Maatwerk raamdecoratie is bij Jasno namelijk standaard. Daarnaast haalt u met JASNO kwaliteit in huis met levenslange garantie.

Jasno blinds

JASNO blinds zijn stijlvolle en functionele jaloezieën waarmee je een unieke sfeer creëert in iedere ruimte van je huis. Onze jaloezieën laten je eenvoudig spelen met zonlicht en schaduw.

Daarbij vormen onze houten jaloezieën een klasse apart. Ze trekken bijvoorbeeld niet krom! Hoe dat kan? Onze houten blinds worden gemaakt van het duurzame Paulownia hout. De Paulownia boom, ook wel 'prinsessenboom' genoemd, is in de meeste gevallen aangeplant door de mens en dus een duurzame keuze. We zagen de lamellen 'kwartiersgewijs' uit de boomstam. Hierdoor krijgen we mooie, lange, rechte lamellen.

Uniek aan onze blinds is dat de ladderkoorden aan de voor- en achterzijde van elke lamel lopen in plaats van door gaatjes midden op de lamellen. Hierdoor zijn de jaloezieën extra verduisterend, hebben ze een strakke uitstraling en bieden nog meer privacy. Deze zogenoemde privacy-uitvoering is de standaard.

Je kunt de jaloezieën ook afwerken met decoratieve ladderband in verschillende kleuren en desings.

Jasno swings

JASNO swings, of verticale lamellen, zijn sfeervolle en praktische raambekleding voor onder andere ramen in de woonkamer, keuken of kantoor.

Ze zijn ook ideaal als roomdivider. Uniek aan de swings is dat u ze in verschillende standen kunt zetten. De lamellen worden namelijk met één ketting om-en-om in beweging gebracht. Zo ontstaat er een mooi harmonieus en verrassend 3D effect. Spelen met licht wordt nu nog leuker!​

JASNO swings zijn dus niet zomaar verticale lamellen. Dankzij het unieke en originele om-en-om draaisysteem, haalt u een typisch JASNO product in huis.​

De JASNO swings zijn er in diverse transparanties en materialen. In iedere ruimte kunt u zo het gewenste lichteffect creëren en privacy bereiken met verticale lamellen. Voor een bijzonder effect combineert u textiel en kunststof in één rail.

Jasno folds

De JASNO folds zijn anders dan u van een vouwgordijn gewend bent. Het textiel is gemaakt van geweven papier en leverbaar in een mooie selectie van natuurlijke kleuren. Dit geeft de folds een stoere, duurzame uitstraling.​

Wellicht het opvallendste aan de folds zijn de houten latten. Match de kleur van het textiel met de houten latten voor een rustige uitstraling. Of ga juist voor een contrasterende kleurencombinatie en maak van uw raam een echte blikvanger.

Let ook op de details van de folds, zoals de kleine knopjes op de latten of het papier dat mooi weggewerkt is in de bovenbak. En natuurlijk passen de vouwgordijnen perfect bij de JASNO shutters, jaloezieën en verticale lamellen.

Folds stelt u zelf samen door een keuze te maken uit één van de drie transparanties. U kunt kiezen voor de semi-transparante, lichtdoorlatende versie; de light filtering variant met haar subtiele lichtinval; óf voor de geheel verduisterende black-out versie. Welke u ook kiest, door het geweven papier geeft het zonlicht uw huis een warme gloed.

www.jasnoshutters.be

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?