Luxaflex

Inspiration Shop

Als Luxaflex Inspiration Dealer vind je bij ons alle raamdecoratie van Luxaflex waaronder Houten Jaloezieën, Aluminium Jaloezieën, Duettes Shades, Horren en Rolgordijnen. Ook vind je diverse besturingssystemen van Luxaflex, waaronder bijvoorbeeld het innovatieve systeem en de smart home oplossing PowerView Motorisaton.

In onze showroom creëren we situaties met een speciaal frame waarin een lichtbron verwerkt zit. In dit frame plaatsen we jouw voorkeursproduct, zodat je ter plaatse ziet wat het effect van de lichtinval van dit product en de stof is. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Duette shades

De luxaflex Duette Shades onderscheiden zich van de Plissé Shades door het dubbelle doek dat in een honinggraatstructuur gevouwen is. Hierdoor zijn de Duette Shades nóg effectiever op het gebied van isolatie.

In de zomer voorkomt dit dat uw huis door de zon via de ramen opwarmt en in de winter zorgt dit ervoor dat de warmte in uw huis vastgehouden wordt. Tevens zijn de Duette Shades uiterst decoratief en passen ze ook op afwijkende raamvormen.

Houten jaloezieën

Met houten jaloezieën kiest u voor een natuurlijk en warm effect voor uw woonruimte.

De houten jaloezieën zijn zeer functioneel op het gebied van lichtregeling en bieden u net dat beetje extra privacy.

De houten jaloezieën van luxaflex zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en materialen, op deze manier heeft u talrijke mogelijkheden op het gebied van personalisatie.

Twist rolgordijnen

De twist rolgordijnen van Luxaflex kenmerken zich door transparante banen die gecombineerd worden met niet-transparante banen.

Er kan eindeloos gevarieerd worden met verschillende kleuren, zodat u er zeker van bent dat de rolgordijnen perfect aansluiten op uw interieur.

Rolgordijnen

Luxaflex biedt een breed aanbod aan hoogwaardige rolgordijnen. Voor ieder type raam is er wel een oplossing.

Kiest u voor een modern of klassiek design, voor verduistering of transparantie, of voor die ene specifieke kleur of dat ene patroon dat perfect bij uw interieur past. De keuze is aan u.

De rolgordijnen van Luxaflex worden volledig naar uw wens geheel op maat gemaakt.

Silhoutte shades

De Luxaflex Silhouette Shades bestaan uit twee transparante lagen stof waartussen niet-transparante stoffen horizontale lamellen hangen.

U kunt de sfeer zelf bepalen door de lamellen te draaien, op deze manier kunt u lichtval en privacy perfect balanceren.

De Silhouette Shades zijn verkrijgbaar in meerdere lamelbreedtes en verschillende stofsoorten.

Horizontale jaloezieën

De horizontale jaloezieën van Luxaflex zijn niet alleen functioneel op het gebied van lichtregeling, maar transformeren tevens uw raam volledig naar uw stijl.

Er zijn verschillende productvariaties verkrijgbaar. Zo kunt u kiezen voor een lamelbreedte van: 16 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm of 70 mm.

Naast de verschillende afmetingen kunnen de jaloezieën ook in verschillende kleuren en materialen geleverd worden. Op deze manier is er altijd wel een oplossing die aansluit op uw smaak.

Facette shades

De Facette Shades zijn een gepatenteerd ontwerp van Luxaflex waarbij transparante en niet-transparante banen langs elkaar schuiven. Op deze manier kunt u, op een eenvoudige manier, zelf bepalen hoeveel licht er binnenkomt en hoeveel privacy u wilt.

De zachte stoffen zorgen voor een warme uitstraling en kunnen in een wijd scala aan kleuren geleverd worden.

Plisse shades

Plissé Shades van Luxaflex zijn dé oplossing voor ramen met afwijkende afmetingen of speciale vormen en bieden u een combinatie van privacy, decoratie en lichtregeling.

De geplooide frisse stoffen kunnen in veel verschillende soorten en ontwerpen uitgevoerd worden.

Kiest u voor de subtiele Plissé Shades met een plooibreedte van 20 mm of voor de meer geraffineerde shades met een plooibreedte van 32 mm? De keuze is aan u. U bepaalt ook de transparantie van de stof, op deze manier kunt u de optimale lichtregulatie en privacy bereiken voor uw woonruimte.

Ook is er een speciale coating beschikbaar voor de ultieme regulering van warmte en licht. Op deze manier zijn de shades ook uitstekend te gebruiken in ruimtes die voorzien zijn van veel ramen zoals serres en hallen.

www.luxaflex.be

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?