Behangwerken

Wilt u graag warmte aan uw interieur toevoegen? Kies dan voor behangpapier uit ons ruime aanbod. Behang heeft vele voordelen, zo zorgt het voor een betere akoestiek en kan het uw ruimte een heel apart karakter of gezellige uitstraling bezorgen.

Met behangpapier kan u bovendien alle kanten uit: klassieke elegantie en zachte rust of een echt statement met een themamuur, het is allemaal mogelijk. Er is zowel bedrukt als effen behang en dit in een heel scala aan kleuren. Daarnaast kan behang ook spelen met reliëf en verschillende texturen voor een speciaal effect. Onze brede waaier aan merken met o.a. Khroma, Masureel, Arte, Flamant, Eijfinger, Hooked on walls, … zorgt voor een brede keuze met het gepaste behang voor elk interieur.

Dankzij ons totaalconcept kan u bij ons uw behang in perfecte harmonie brengen met schilderwerken, raamdecoratie, laminaat,… Daarbij krijgt u bij PVW Interiors professioneel advies over alle materialen en hoe ze te combineren. Het behang wordt vervolgens door ons team met oog voor detail geplaatst, waarbij ze enkel tevreden zijn bij een perfect resultaat.

Afspraak maken

Merken

Bij ons vindt u een ruim assortiment aan interieurproducten van verschillende merken.

Klantervaringen

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Vlot en duidelijk

Walter Stegen

Het is (spijtig genoeg) nog altijd eerder uitzondering dan regel in de sector van bouw en afwerking : een partij die vlot en duidelijk communiceert, komt opdagen exact zoals aangekondigd en ook nog eens doet wat ie zegt. En dat ook goed doet. Net daarom krijgt PVW telkens weer onze voorkeur voor alle binnenhuis-afwerking.

Andere diensten

Uitgekeken op je huidig interieur? Wij denken mee, geven interieuradvies en voeren uit. Met onze expertise en ervaring, realiseren wij alle wensen in je interieur.
Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?