Raamdecoratie op maat

De keuze in raambekleding is heel groot. Vouwgordijnen, rolgordijnen, gordijnjaloezieën, duettes, plissés, silhouettes, facettes, multishades, shutters, horizontale jaloezieën en paneelgordijnen.

Moeilijk om een keuze te maken? Het goede nieuws is dat er voor elk raam, voor elke woonsituatie, voor elke smaak en elk budget een oplossing te vinden is die in uw plaatje past. En daar helpen we u natuurlijk graag bij.

Naast een goed advies en een keuze uit het juiste raamproduct, komen wij ter plaatse voor opmeting en montage. Zo zal het product altijd perfect passen in uw raam.

Afspraak maken

Merken

Bij ons vindt u een ruim assortiment aan interieurproducten van verschillende merken.

Klantervaringen

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Super tevreden

Roel Machiels

Ik ben uitermate tevreden over de geleverde service en producten. Ik had 3 verschillende leveranciers van rolgordijnen bezocht en tijdens het eerste gesprek met Patricia merkte ik al dat zij meer kennis en ervaring hadden dan de andere 2. In tegenstelling tot de 2 anderen kunnen zij ook advies geven over wat het beste past in je interieur, wat mooi is, etc. De offerte was ook nog eens 15% goedkoper dan bij de andere verdelers. De andere verdelers verkochten het merk Diaz terwijl PVW het merk Luxaflex verkoopt. De plaatsing is ook zeer vlot gegaan en alles is proper en netjes achter gebleven. De rolgordijnen zelf zien er zeer mooi en strak uit en werken zeer goed. Daarenboven is het personeel ook nog eens super sympathiek.

Vlot en duidelijk

Walter Stegen

Het is (spijtig genoeg) nog altijd eerder uitzondering dan regel in de sector van bouw en afwerking : een partij die vlot en duidelijk communiceert, komt opdagen exact zoals aangekondigd en ook nog eens doet wat ie zegt. En dat ook goed doet. Net daarom krijgt PVW telkens weer onze voorkeur voor alle binnenhuis-afwerking.

Andere diensten

Uitgekeken op je huidig interieur? Wij denken mee, geven interieuradvies en voeren uit. Met onze expertise en ervaring, realiseren wij alle wensen in je interieur.
Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?