Schilderwerken

PVW Interiors heeft meer dan 70 jaar ervaring in alle binnen -en buitenschilderwerken. Uw project is dan ook in goede handen bij ons uitstekende team. Wij zorgen voor een kwaliteitsvolle uitvoering van de werken en een perfecte afwerking. Daarbij werken we nauwgezet en met respect voor uw woning of zaak. Op die manier is een vlot verloop van de schilderwerken en een schitterend resultaat gegarandeerd.

Ook wat betreft de materialen gaan wij absoluut voor kwaliteit. Wij werken enkel met de beste verven, zodat wij u een langdurig resultaat kunnen garanderen, zowel binnen als buiten. Bovendien krijgt u ook advies over nazorg en onderhoud. Daarnaast voert PVW Interiors ook renovatiewerken uit om uw muren, wanden, deuren en plafonds … opnieuw te laten schitteren.

Afspraak maken

Merken

Bij ons vindt u een ruim assortiment aan interieurproducten van verschillende merken.

Klantervaringen

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Perfect

Marcel Kerff

Enkele weken geleden voerde PVW Interiors bij ons verfwerken binnenshuis uit. Daarvoor is maar één woord van toepassing: perfect! Zowel de voorbereiding en de opvolging door Tommy, als de uitvoering door Lionel en Niels. Prachtig werk, met zowel oog voor het geheel als voor alle details. En met heel veel geduld, om ons te helpen bij de definitieve kleurenkeuze. Tommy, Lionel, Niels: van harte bedankt en proficiat! Wij zullen in de toekomst zeker nog een beroep doen op PVW Interiors. Marcel en Rita Kerff-Vanhoudt, Borgloon.

Vlot en duidelijk

Walter Stegen

Het is (spijtig genoeg) nog altijd eerder uitzondering dan regel in de sector van bouw en afwerking : een partij die vlot en duidelijk communiceert, komt opdagen exact zoals aangekondigd en ook nog eens doet wat ie zegt. En dat ook goed doet. Net daarom krijgt PVW telkens weer onze voorkeur voor alle binnenhuis-afwerking.

Andere diensten

Uitgekeken op je huidig interieur? Wij denken mee, geven interieuradvies en voeren uit. Met onze expertise en ervaring, realiseren wij alle wensen in je interieur.
Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?